Szilveszteri menüajánlatunk - Szárnyasokat és halakat még nyugodt szívvel ehetünk az év utolsó napján

Szilveszteri menüajánlatunkban azokat az ételeket kínáljuk Nektek, amelyek a babona szerint még fogyaszthatóak az év utolsó napján. 

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ezúttal zöldséges húslevest, heringsalátát valamint sonkás-sajtos pogácsát ajánlunk.

LEVES

Fradileves

Recept itt!

Még több zöldséglevest itt találsz!

FŐÉTEL

Shuba - ukrán céklás heringsaláta

Recept itt!

DESSZERT HELYETT

Sajtos-tejfölös-sonkás pogácsa

Recept itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek