Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szeretnél kávézót működtetni csodás környezetben, Írországban? Itt a lehetőség!

Álommunka a csodálatos Írországban! Működtethetsz egy kávézót, és még a szállásodat is állják, ha nem zavar, hogy nincs wifi.

Írország minden kétséget kizáróan az egyik legvonzóbb desztináció, ha valaki szereti a kicsit elhagyatott, természet uralta területeket, ahol ezernyi csoda várja, és nem kívánja rengeteg turista között tengetni a mindennapjait. Most páratlan lehetőséget kínáltak fel ezen a mesés tájon, csak annyi a kérdés, szereti-e a kávét?

Az írországi Kerryben, közvetlenül a víz mellett nyitott egy pozíció, méghozzá egy kávézóban. Még jobb hír, hogy nem kell egyedül pályáznunk az állásra, ugyanis egy párt vagy két barátot keresnek 2020 áprilisától-októberig bezárólag. A fizetésről ugyan a Twitter-bejegyzésben nem esik szó, de a szállást a munkaadó biztosítja. 

De van egy kis bökkenő

A jelentkezés előtt ugyanis figyelmeztetnek mindenkit, hogy ezt a várhatóan csodálatos és egyedülálló tapasztalatot csak olyanoknak ajánlják, akiket nem zavar majd, hogy egyelőre nincsen áram, wifi, így internetelérés és meleg víz sem. 

Gázzal működtetik a szükséges eszközöket mind a panzióban, mind pedig a kávézóban, magyarázza a tulajdonos, Alice Hayes. A vizet vízforralóval melegítik, gázkannákat használnak és főzőlapokat. Arra is kitér, hogy van egy szélturbinájuk, amivel elegendő villamosenergiát termelnek maguknak. Elég nomád körülmények, de szerintük roppant vonzó lehet azok számára, akikhez közel áll minden természetközeli megoldás.

A lehetőség tehát több, mint vonzó, de bizonyára lemondásokkal jár azok számára, akik eddig „okosotthonban” tengették a mindennapjaikat. Ha mégis szeretnénk megpróbálni, és igazi kalandvágyók vagyunk, az info@greatblasketisland.net emailcímen máris jelentkezhetünk. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: unsplash.com

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pikowoman
Pikowoman / pikowoman Sun, 2020-01-26 13:12

Takarítsátok el a politikai tartalmú linkeket! Ez az oldal NEM Orbán Viktor gyalázására való!!!

Gabys
Gabys / Gabys Sun, 2020-01-26 14:43

Rossz helyre írtál! Mi ebben a politikai tartalmú? Nincs neked valamilyen fóbiád? Jót nevettem rajtad:DDD Akiben van bátorság annak hajrá! Ez az én véleményem:)