Megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat ez a gyönyörű pékség

Őrmező után a Hegyvidéket is meghódítja a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató kovászos pékség, a Bake my Day.

Mostantól vadkovászos kenyerekkel, adalékanyagmentes pékárukkal, süteményekkel és egészséges reggelikkel várják a vendégeket a Böszörményi úton.
A Bake my Day csapata már a kovászos kenyér forradalom előtt jelen volt a piacon, méghozzá megváltozott munkaképességű embereket alkalmazva. Szabó Péter tulajdonos öt évvel ezelőtt indított egy olyan vállalkozást, ahol megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztatnak.
2018-ban eldöntötte, hogy új üzletágat indít, hiszen a megváltozott munkaképességű emberek esetében sokszor az adott emberhez illő munkát kell keresni, és nem fordítva. EkkorTakács Zoltánnal – aki több, mint 30 éve van jelen a pékszakmában – karöltve indították el hódító útján a Bake my Day pékséget Őrmezőn. Két évvel később, most a második egységüket nyitották meg Hegyvidéken, ahol folytatva a jól bevált receptet, Zoltán felügyeletével megváltozott munkaképességű csapat készíti a jobbnál jobb vadkovászos kenyereket, adalékanyag mentes péksüteményeket, hagyományos pékárukat, cukrászsüteményeket és reggeliket.
Az induló szortimentben megtalálható a kovászos félbarna, a 100 százalékos rozs, a teljes kiőrlésű tönkölykenyér, a baguette-ek, a hagymás valamint a vörösáfonyás kenyér is – ez a kenyérválaszték a későbbiekben pedig bővülni fog. Emellett igazi klasszikusok, mint a kakaós csiga, túrós táska, croissant, szerelmeslevél, és egy rég elfeledett kedvenc, a pacsni is helyet kapnak a pultban, aki pedig meleg reggelit szeretne, leülhet az ízlésesen berendezett, letisztult, skandináv stílusú vendégtérben, és meleg reggeliket, tojásételeket és egyéb könnyű fogásokat választhat az étlapról.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkrémesebb krumplipüréhez nem kell megfőzni a burgonyát

Sosem gondoltuk volna, hogy a legkrémesebb püréhez nem is kell megfőzni a krumplit. Ám, a minap egy olyan érdekes burgonyafőzési technikáról olvastunk, ami annyira magától értetődő, hogy nem is értjük eddig miért nem használtuk. Mai Napi Tippünkből kiderül az igazság!