Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat ez a gyönyörű pékség

Őrmező után a Hegyvidéket is meghódítja a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató kovászos pékség, a Bake my Day.
Mostantól vadkovászos kenyerekkel, adalékanyagmentes pékárukkal, süteményekkel és egészséges reggelikkel várják a vendégeket a Böszörményi úton.
 
 
A Bake my Day csapata már a kovászos kenyér forradalom előtt jelen volt a piacon, méghozzá megváltozott munkaképességű embereket alkalmazva. Szabó Péter tulajdonos öt évvel ezelőtt indított egy olyan vállalkozást, ahol megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztatnak.
 
 
2018-ban eldöntötte, hogy új üzletágat indít, hiszen a megváltozott munkaképességű emberek esetében sokszor az adott emberhez illő munkát kell keresni, és nem fordítva. Ekkor Takács Zoltánnal – aki több, mint 30 éve van jelen a pékszakmában – karöltve indították el hódító útján a Bake my Day pékséget Őrmezőn. Két évvel később, most a második egységüket nyitották meg Hegyvidéken, ahol folytatva a jól bevált receptet, Zoltán felügyeletével megváltozott munkaképességű csapat készíti a jobbnál jobb vadkovászos kenyereket, adalékanyag mentes péksüteményeket, hagyományos pékárukat, cukrászsüteményeket és reggeliket. 
 
 
Az induló szortimentben megtalálható a kovászos félbarna, a 100 százalékos rozs, a teljes kiőrlésű tönkölykenyér, a baguette-ek, a hagymás valamint a vörösáfonyás kenyér is – ez a kenyérválaszték a későbbiekben pedig bővülni fog. Emellett igazi klasszikusok, mint a kakaós csiga, túrós táska, croissant, szerelmeslevél, és egy rég elfeledett kedvenc, a pacsni is helyet kapnak a pultban, aki pedig meleg reggelit szeretne, leülhet az ízlésesen berendezett, letisztult, skandináv stílusú vendégtérben, és meleg reggeliket, tojásételeket és egyéb könnyű fogásokat választhat az étlapról. 
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!