5 minden jóval telerakott, nem hétköznapi szendvics vacsorára

Vége az unalmas szalámis és párizsis szendvicseknek. A következőkben olyan, minden igényt kielégítő, remek vacsoraötleteket mutatunk, amelyek garantáltan elnyerik majd a tetszésedet! (x)

  1. 1.

    Ciabatta szendvics sajtos omlettel, salátával

    Elsőre talán azt hinnénk, omlettes szendvicset csak reggelire érdemes készíteni, egy mozgalmas nap zárásaként azonban ez a mennyei tojásos szendvics is egészen biztosan jól fog esni. Ne hagyd ki belőle a salátát sem, attól lesz hibátlan a végeredmény!

  2. 2.

    Paszternákkrémes pirítós sült hagymával

    Aligha gondolná az ember, hogy a paszternák krém formájában tud kiteljesedni, pedig a hír igaz! Ez a húsmentes szendvics könnyed, de laktató fogás lesz, ráadásul hamarabb elkészül, mint elsőre gondolnád.

  3. 3.

    Pirított csirkés-gombás szendvics borsos-mustáros szósszal

    Gomba és csirke borsos-mustáros szószban...Ez a szendvics egyszerűen mennyei, és téged is az egekbe repít majd az első falatnál.

  4. 4.

    Csupaszaftos grillszendvics

    Alig kell hozzá valami, mégis elképesztő ízbomba ez az egyszerű emeletes szendvics, melyből nem lehet csak egyet megenni.

  5. 5.

    Uborkás-rákos pirítós

    Meglepnél valakit egy finom és különleges vacsorával? A szendvics csak első ránézésre tűnik átlagosnak, a friss uborkának, a roppanós garnélának és a majonéz-citrom kombinációjának köszönhetően ez egy igazán üdítő vacsoraötlet, ami a nyári tengerparti emlékeket éleszti újra.

Keress még több Vénusz + Zabos kenőmargarinnal készült receptet itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek