Pizza pipa, tészta is, de most jöjjön a legalapvetőbb műfaj, amiről mégis keveset beszélünk. Pedig az olaszok tisztelik, szeretik, és lépten-nyomon fogyasztják is.
Mielőtt végleg búcsút intenénk a nyár lédús paradicsomjainak, gondoltam, megérne egy misét megemlékezni azokról a zseniális módokról, ahogyan a nagyvilág különböző pontjain paradicsomot és kenyeret ötvöznek az emberek. Meglepetésemre 6 ilyen tradicionális receptet is találtam, amelyek közös alapanyagaik ellenére mind a saját, teljesen külön világukat képviselik ezen a nyárzáró terülj-terülj asztalkán.
A szendvics akkor jó, ha rendesen meg van pakolva, az alábbi focaccia pedig élen jár ebben. Akár egy laktatató nyári ebéd is válhat belőle, biztosan nem maradunk utána éhesek.
Egyszerűen nem volt időd összedobni ebédet a munkába, és maradék sincs otthon a tegnapiból? Ezeket a gyors szendvicseket akár indulás előtt is összeállíthatod.
Vége az unalmas szalámis és párizsis szendvicseknek. A következőkben olyan, minden igényt kielégítő, remek vacsoraötleteket mutatunk, amelyek garantáltan elnyerik majd a tetszésedet! (x)
A húsvét egy elhúzódó ünnep, akár több napig is eltarthat a kalács-sonka menü elfogyasztása, ezért szükségünk lehet majd néhány hasznos tárolási tippre – a mai napi tipp segíthet frissen tartani a finomságokat.
A húsvéti ünnepkörnek számos hagyománya van, amit jó feleleveníteni és ezáltal kiszakadni a modern mindennapokból egy kicsit. Az alkohol is szerves része a húsvétnak, mi azonban arra buzdítunk, hogy idén teljen józanul az ünnep!