Megvan a győztes gasztroarc – Lezárult SHOWSZÓRÓ tehetségkutatónk

Lezárult a SHOWSZÓRÓ tehetségkutatója, mely során itt, a Nosalty-nál új szakácsot kerestünk csapatunkba egy szerethető, egyedi, főzni és szerepelni tudó karakter formájában. Megvan a győztes!

A nyár végén indult megmérettetés, bemutatkozás, középdöntő, élő főzés és videógyártás után megszületett a Nosalty zsűrijének döntése: kiválasztottuk a három nyertest, illetve a Nosalty új szakácsát. Hogy kik is ők?

Balról jobbra: Pikács Árpád (első helyezett), Pintér Petra (ő lett a második), és Polgár Gáspár, a harmadik , előttük pedig az ajándék designer sószórók

Mutasd meg nekünk is, mit főztél, mert kíváncsiak vagyunk rá! Jelentkezz a Nosalty új tehetségkutatójába, a SHOWSZÓRÓ-ba, ahol keressük azt az új gasztroarcot, aki önazonos, tehetséges és szórakoztató a kamerák előtt. Legyél az a karakter, akit te is szívesen bekövetnél! Olyan arcokat várunk, akik újat tudnak mutatni a konyhában, hozzáállásukkal, stílusukkal és trükkjeikkel meglepetést tudnak okozni a nézőknek, és esztétikai érzékük sem utolsó. Kerülj be te is a Nosalty szakácsai közé!"

– ezzel a felhívással indult nyár végén a tehetségkutató, melynek utolsó állomásához érkeztünk, átadtuk a három győztes díját, és kiválasztottuk új gasztroarcunkat/szakácsunkat.

A dobogó így alakult:

1.) Pikács Árpád lett az első helyezett, lessétek meg győztes videóját:

Nyereménye: 100 ezer Ft értékű ALDI vásárlási utalvány és egy egyedi sószóró szett (Somos Anna keramikustól) + ő lett a Nosalty új szakácsa

Nézzétek meg, ahogy Árpi teljes egészében felhasznál egy fej brokkolit, majd halfilékből isteni lazacsteaket varázsol.

2.) Pintér Petra végzett a második helyen, és ő lett a közönségdíjas is:

Nyereménye: 100 ezer Ft értékű ALDI vásárlási utalvány és egy egyedi sószóró szett (Somos Anna keramikustól)

A közönségdíjas nyereménye ezen kívül egy minden jóval teli nagy ALDI ajándékcsomag.

Petra tepsi nélkül csirkecombot sütött egy egészen egyedülálló technikával, és zöldséges bulgurt kínált hozzá.

3.) Polgár Gáspár kapta a harmadik helyezést:

Nyereménye: 100 ezer Ft értékű ALDI vásárlási utalvány és egy egyedi sószóró szett (Somos Anna keramikustól)

Gáspár három kötelező alapanyaga a rizs, a gomba és a szűzérme volt, szeletelés és kevergetés közben pedig néhány hasznos tippet is megosztott a rizottókészítéssel kapcsolatban.

A díjakat Huszár Dóra (a Nosalty marketingese) és Hering András (a Nosalty főszerkesztője, középen) adták át:

A két főszervező középen, körülöttük pedig a győztesek

Gratulálunk a győzteseknek és a többi jelentkezőnek is, kövéssétek a Nosalty videós tartalmait a YouTube-on, az Instagramon és a TikTokon, hiszen hamarosan a Showszóró győztesei is feltűnnek új videóinkban!

Az SHOWSZÓRÓ döntőjét az Aldi Magyarország támogatta.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek