6 zöldség, amit feltétlenül savanyíts meg idén nyáron

Az egyszerű ecetes savanyítás technikájának megannyi alapanyagot kitehetünk – nézzünk most egy csokor nyári alapanyagot, amelyeknek a fanyarság kifejezetten jól áll.

Egy savanyított zöldség kiváló kísérője lehet több ételnek is: sült húsoknak, szendvicseknek, főzelékeknek, pörkölteknek és egytálételeknek. Tulajdonképpen bármilyen otthon fellelhető alapanyagot megsavanyíthatunk – ráadásul meglepően gyorsan – , ha éppen kifogytunk a klasszikus savanyúságokból. Jöjjön most néhány ízes ötlet, ami inspirációt adhat majd a saját savanyított zöldségeink elkészítéséhez.

Nézd meg galériánkban a savanyított zöldségek receptjeit:

Receptek a kísérletezéshez és alkotáshoz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több isteni, nyári receptötlet, amit ne hagyj ki:

Címlapról ajánljuk

További cikkek