9 sajttal töltött/besütött/megszórt húsétel, amitől olvad a szív

A sajtos hús két olyan dolgot ötvöz, amire ritkán tudunk nemet mondani: szaftos-omlós csirkét, sertést, pulykát és a legízesebb, kilométeresre nyúló trappistákat, goudákat, ementálikat...és még sorolhatnánk.

Amikor egy tökéletesen elkészített sajtos hús kerül a tányérunkra, nem tudunk máshogy tenni, azonnal leutánozzuk az elénk tálalt fogást: a szívünk a sajthoz hasonlóan megolvad, olyan puhává válik, mint a szaftosra sült szeletek. Tényleg ilyen hatással van egy igazán finom sajtos hús a testre/lélekre – aki nem hiszi, készítse el az alábbi receptek egyikét!

Még több sajtos hús receptje vár rád itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...