9 sajttal töltött/besütött/megszórt húsétel, amitől olvad a szív

A sajtos hús két olyan dolgot ötvöz, amire ritkán tudunk nemet mondani: szaftos-omlós csirkét, sertést, pulykát és a legízesebb, kilométeresre nyúló trappistákat, goudákat, ementálikat...és még sorolhatnánk.

Amikor egy tökéletesen elkészített sajtos hús kerül a tányérunkra, nem tudunk máshogy tenni, azonnal leutánozzuk az elénk tálalt fogást: a szívünk a sajthoz hasonlóan megolvad, olyan puhává válik, mint a szaftosra sült szeletek. Tényleg ilyen hatással van egy igazán finom sajtos hús a testre/lélekre – aki nem hiszi, készítse el az alábbi receptek egyikét!

Még több sajtos hús receptje vár rád itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek