Az egyszerű trükk, ami segítette Rebel Wilson fogyását

Rebel Wilson az életmódváltása elején egyáltalán nem volt híve a nagyon kemény edzéseknek, szépen fokozatosan kezdett bele a fogyásba.

Rebel Wilson elképesztő fogyásáról már rengeteget írtunk. Talán azt hihetnénk, hogy a színésznő ebben a témában már nem tartogathat semmilyen izgalmat, pedig igen, hiszen időről időre megoszt egy újabb fürdőruhás képet vagy egy titkot életmódváltásával kapcsolatban. Most az utóbbi történt: elárulta, hogy mi segítette a fogyását a kezdetekben.

A kezdetek

Rebel Wilson 2020-ban vágott bele az életmódváltásba, amikor is úgy döntött, hogy az évet az egészségének szenteli. Mint kiderült, ezt elsősorban nem kimerítő és izzasztó edzésekkel érte el a kezdetekben. Orvosai tanácsára ugyanis a nagyon intenzív edzések helyett sétával kezdte.

A trükk

Az orvosom azt mondta, egyszerű sétálással is lehet zsírt égetni. Nem kell nagy intenzitásúnak lennie, nem kell emelkedőkön mászkálni, csak kényelmesen sétálni naponta egy órát.

Persze, amikor már kicsit jobban lefogyott, akkor belevágott a komolyabb edzésekbe is. Kitartásának köszönhetően mára 35 kilót sikerült leadnia, és azóta is kitartóan küzd, hogy megtartsa remek formáját.

Forrásaink voltak.

Címlapkép: Instagram


Még több sikertörténet:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 nagyon szaftos, krémes és könnyed húsétel 1 óra alatt

A lusta, de gyakorlott szakácsoknak ma már rengeteg praktika lapul a zsebükben arra vonatkozóan, hogyan lehet finom, laktató és mutatós ebédet készíteni egy óra alatt. Mi most olyan főételeket hoztunk nektek, amelyekkel nem kell sokat bajlódni, a végén azonban garantáltan mindenki megnyalja a tíz ujját.