7 laktató rakott kel, amivel úgy tele leszel, mint a duda

A következőkben rendkívül laktató és kiadós rakottkel-receptek következnek, ezért csak az folytassa az olvasást, aki nagyon éhes.

Lehet, hogy kiskorunkban még nem szerettük annyira a rakott kelt, ám manapság már mindannyian úgy gondolunk rá, mint egy laktató, minden jóval megpakolt fogásra. Lesz itt többek között sajtos és extrán húsos verzió is. Neked melyik lesz a kedvenc rakott kel recepted?

 1. 1.

  Szaftos rakott kel

 2. 2.

  Rakott kel Vivkó konyhájából

 3. 3.

  Kelkáposztával és pörkölttel rakott penne

 4. 4.

  Rakott kel sok sajttal

 5. 5.

  Rakott kelkáposzta

 6. 6.

  Rakott kelkáposzta 4. - több húsos

 7. 7.

  Krémes rakott kel

Még több rakott kel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

Egy főzelék nem akkor rossz, ha liszt van benne, hanem...

Novemberben nyílik Szatmári Feri főzelékbárja, a Hippeace. A hosszabb ideje dédelgetett álom részben közösségi finanszírozással válik valóra: úgy néz ki, hogy a budapestiek osztják Feri több évtizedes szenvedélyét a tartalmas, korszerű zöldségalapú ételek iránt. Ferivel főzelékes ősélményekről, figyelmes vendéglátásról, céklakolbászról és arról beszélgettünk, mettől meddig főzelék a főzelék.

Balázs Barbara

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

31 étel, amit idén decemberben mindenképp tegyél az (ünnepi) asztalra

Ismét eltelt egy év, eszméletlen, de így van: nem voltunk restek most sem, összeszedtük nektek a legszebb, legünnepibb, legdecemberibb receptjeinket adventre, karácsonyra, szilveszterre és újvére, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. A klasszikus, házias, családi fogások mellett előkerülhet egy-egy újító ötlet is. Segítünk!