Szükséges-e különböző módon feldolgozott paradicsomokat venni?

A friss terményen kívül megannyi feldolgozott formában is hazavihetjük a paradicsomot: konzervben, sűrítve, passzírozva, darabolva, ízesítve. Kérdés, persze, hogy kell-e nekünk mindez?

Ebben a modern világban, a különböző módon feldolgozott alapanyagok és élelmiszerek Mekkájában gyakran elbizonytalanodhat az átlag vásárló. A paradicsom egy olyan gyümölcs, amely különösen sok permutációval képviselteti magát a polcokon: kényünk, kedvünk és igényeink szerint megvehetjük sűrítményként, passzírozott léként, hámozva, darabolva és konzervbe zárva, sőt, még előre ízesítve is. Természetesen a paradicsom esetében is igaz a szabály, ami a fogyasztói társadalmak életében oly’ sok minden másra: nevesen, hogy attól, mert valami létezik, nem biztos, hogy érdemes megvenni.

Nézd meg galériánkban a különböző módokon feldolgozott paradicsom hasznát, kattints a képre a tippekért!

A legízesebb paradicsomos fogásaink:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippekkel gazdagodhatsz:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így tedd el a retket, hogy egész évben csinos pink...

Bizony, olyan sokoldalú a hónapos retek, hogy még savanyítani is lehet! A zöldséget az íze mellett jellegzetes rózsaszín színéért kedveljük, ami az ecet hatására élénkebben tűnik elő, mint valaha. A savanyúság így semmiben sem hagy minket cserben, hiszen roppanós zamata és friss megjelenése tökéletes kombináció, amivel bármilyen csalamádét legyőzhet.