Sokan örülnek az egészévességnek, mégis a legjobban azzal a szóval kezdődhet a következő mondat, hogy sajnos – sajnos a paradicsom szezonja eltűnőben van, hiszen az importnak és az üvegházas technikáknak „köszönhetően” akár télen is hozzájuthatunk a lédús alapanyaghoz. Azaz hogy lédúsnak kéne lennie, de természetesen a szezonon kívüli paradicsom sosem érhet az igazi, nyári nyomába. Hóka, kásás, íztelen mivoltát próbálhatjuk javítgatni: például az alábbi alapanyagokkal.
Nézd meg galériánkban a paradicsom „ízfokozóit”, kattints az alapanyagokért a képre!
Isteni paradicsomos receptek szezon előttre-alattra-utánra:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További hasznos konyhai tippekkel gazdagodhatsz: