Ilyen fizetést kínál a Padthai Wokbár a dolgozóinak

Hova megy a legtöbb magyar, ha elérhető áron enne egy kis thai kaját? Sanszos, hogy a Padthai Wokbarba. De vajon mennyit keresnek az ottdolgozók?

Már 12 éve annak, hogy a Padthai Wokbar Budapest első egysége megnyitott, ezt követően pedig igen hamar népszerű gyorsétteremlánccá nőtte ki magát: magyarországi éttermei mellett már Pozsonyban is megjelentek, de további terjeszkedést is terveznek – írja a Pénzcentrum.

Az étteremlánc vezetősége fontosnak tartja, hogy egyszerű, gyorsan és alacsonyabb szaktudás mellett is betanítható munkafolyamatokat alakítson ki, ezáltal pedig akár kevésbé tapasztalt munkaerőt is képesek felvenni.

A bérezést nem rejtik véka alá:

  • a kisegítő pultos-leszedő pozícióval nettó 280 és 320 ezer forint között alakul az alapbér
  • az éttermi dolgozók már 350 és 370 ezer forintos nettó bért kapnak
  • napi egyszeri ingyenes étkezést biztosít a cég
  • tartanak pizza- és gyümölcsnapokat
  • rugalmas a beosztás
  • rendszeres továbbképzést biztosítanak
  • negyedéves csapatépítő programokat is tartanak

Az Assistant restaurant manager pozícióban több az elvárás, de a pénz is

  • szükség van 1-3 év vendéglátásban szerzett tapasztalatra
  • szükséges a minimum fél évnyi (5-10 fős csapattal) szerzett vezetői tapasztalat
  • a középiskolai végzettség, az angol nyelv középfokú ismerete és a számítógépek felhasználói szintű ismerete is elvárás
  • a feladatkör tulajdonképpen az étterem teljes operatív működtetése
  • kezdőként nettó 450 ezer forintot lehet megkeresni, de ezt egészen 620 ezer forintig tornászhatja fel a munkavállaló

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

A korai zsenge zöldborsóból készült a késői tavasz legjobb pesztója

A jóidő apró, zsenge és zöld sztárja, a magyar konyha elengedhetetlen alapanyaga, a nosztalgikus nyári fejtegetések alanya. Reméljük, mindenki rájött, hogy melyik hüvelyesről van szó: igen, a zöldborsóról! Fogtuk az idei első friss termést, és nem megszokott módon pesztót készítettünk belőle. Bár az ötlet elsőre merésznek tűnhet, mégis muszáj lesz kipróbálnod otthon.

Kristyán Fanni