Ilyen fizetést kínál a Padthai Wokbár a dolgozóinak

Hova megy a legtöbb magyar, ha elérhető áron enne egy kis thai kaját? Sanszos, hogy a Padthai Wokbarba. De vajon mennyit keresnek az ottdolgozók?

Már 12 éve annak, hogy a Padthai Wokbar Budapest első egysége megnyitott, ezt követően pedig igen hamar népszerű gyorsétteremlánccá nőtte ki magát: magyarországi éttermei mellett már Pozsonyban is megjelentek, de további terjeszkedést is terveznek – írja a Pénzcentrum.

Az étteremlánc vezetősége fontosnak tartja, hogy egyszerű, gyorsan és alacsonyabb szaktudás mellett is betanítható munkafolyamatokat alakítson ki, ezáltal pedig akár kevésbé tapasztalt munkaerőt is képesek felvenni.

A bérezést nem rejtik véka alá:

  • a kisegítő pultos-leszedő pozícióval nettó 280 és 320 ezer forint között alakul az alapbér
  • az éttermi dolgozók már 350 és 370 ezer forintos nettó bért kapnak
  • napi egyszeri ingyenes étkezést biztosít a cég
  • tartanak pizza- és gyümölcsnapokat
  • rugalmas a beosztás
  • rendszeres továbbképzést biztosítanak
  • negyedéves csapatépítő programokat is tartanak

Az Assistant restaurant manager pozícióban több az elvárás, de a pénz is

  • szükség van 1-3 év vendéglátásban szerzett tapasztalatra
  • szükséges a minimum fél évnyi (5-10 fős csapattal) szerzett vezetői tapasztalat
  • a középiskolai végzettség, az angol nyelv középfokú ismerete és a számítógépek felhasználói szintű ismerete is elvárás
  • a feladatkör tulajdonképpen az étterem teljes operatív működtetése
  • kezdőként nettó 450 ezer forintot lehet megkeresni, de ezt egészen 620 ezer forintig tornászhatja fel a munkavállaló

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Extrán ropogós krumpli

A krumplit nagyon sokféleképpen el tudjuk készíteni, ez most egy sült verzió, ami extrán ropogós a libazsír és a keményítő miatt. A zöldfűszerek különleges plusz ízt adnak neki, a ...

Hagyományos méteres kalács

A méteres kalács vagy méteres sütemény a húsvéti klasszikusok közé sorolható, amivel lehet sokan nem is találkoztak még. Aki viszont ismeri, annak biztosan közel áll a szívéhez. ...

Címlapról ajánljuk

Nem mindegy, hová kerül a karácsonyfa: A feng shui szerint...

A karácsonyi dekoráció nem csak látvány kérdése: tudatos elrendezéssel és harmonikus színválasztással az otthon valódi menedékké válhat az ünnepek alatt. A feng shui szemlélete segít abban, hogy a díszítés ne csak szép legyen, hanem támogassa a nyugalmat, az örömöt és az együtt töltött idő minőségét is.

Nosalty

Idén nem kell, hogy stressz legyen a karácsonyi készülődés –...

Az ünnepi készülődésnek nem kell kapkodásról és konyhai káoszról szólnia. Tóth Szilárd Michelin-csillagos séf szerint egy kis előretervezéssel, tudatos bevásárlással és jól kihasznált konyhai eszközökkel a karácsonyi főzés is lehet nyugodt, közös élmény – ehhez pedig az LG új, beépíthető konyhai készülékei is praktikus segítséget adhatnak.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...