Sok vásárló örül majd a PENNY bejelentésének

Augusztus elsejétől egy új fizetőeszközzel is rendezhetik a számlájukat a vásárlók a PENNY-ben.

A PENNY bejelentése szerint augusztus 1-jétől az összes üzletükben lehet majd a Széchenyi Pihenő Kártya felhasználásával fizetni. A hírt a PENNY kommunikációs vezetője jelentette be, Kazatsay Eszter.

Sok vásárló örül majd a Penny bejelentésének

Örömmel jelenthetem be, hogy a PENNY újra csatlakozik a SZÉP-kártya elfogadóhelyek körébe

– mondta Kazatsay Eszter, aki hozzátette, hogy már tavaly tavasszal megkezdődött a teljes hálózat technikai felkészítése, így augusztus 1-től a PENNY összes üzlete újra készen áll

A vonatkozó kormányrendelet értelmében a Széchenyi Pihenő Kártyára utalt teljes összeg 2023. augusztus 1. és 2023. december 31. között hidegélelmiszer vásárlásra is felhasználható a megfelelő tevékenységi körökbe tartozó kereskedőknél. A lehetőség kizárólag a meghatározott élelmiszer-termékkategóriákra vonatkozik, viszont kivételt képeznek az alkoholt tartalmazó italok, illetve a dohány- és feldolgozott dohánypótló termékek. Fontos továbbá, hogy a lehetőség csak a rendeletben szabályozott időpontig, azaz 2023. december 31-ig érvényes.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?