A padlizsánkrém úgy jó, ahogy van - illetve ahogyan készítjük. Mert természetesen egyéni igények mindig vannak: ki rusztikusan, darabosan szereti, ki homogénebben, ki fokhagyma nélkül, ki piszkosul sok fokhagymával. Aztán jönnek a kiegészítők: majonézzel, mustárral, citromlével, lilahagymával, paradicsomdarabokkal? A változatok családonként eltérnek, sőt, hangulat szerint változhatnak.
Mi most a krémesítés témakörére feküdtünk rá, és hoztunk 5 alapanyagot, amitől jóval kenhetőbb, selymesebb lesz a házi padlizsánkrém:
Kattints a képre, és nyílik az extra krémesítők galériája!
Extra tipp: természetesen az első számú módszer a krémesítésre, ha késes aprítóval készíted a padlizsánkrémet, vagy botmixerrel dolgozod el!
Receptajánlónk:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Hasznos konyhai tanácsokat leshetsz el innen is: