Ezzel a 7 dologgal tutira ártasz a mosogatógépednek

A mosogatógép szuper találmány, hiszen általa akár órákat spórolhatunk a mosogatással. De vajon tényleg mindent moshatunk benne?  Otthon Tippünk elárulja!

Elviekben igen, szinte mindent belerakhatunk a mosogatógépbe, hiszen minden olyan konyhai eszköz, amelyet a mosogatóba rakunk, tökéletesen mosható mosogatógépben is. Gyakorlatilag azonban rengeteg olyan tárgyat tartunk a konyhában, amelyet nem érdemes a mosogatógépben mosni, mert egyszerre ártunk a tisztítónak és az edényeknek (vagy evőeszközöknek) is.

Hogy mi minden nem való a mosogatógépbe, és mi ennek az oka? Megmutatjuk! (És közben százszor leírjuk a mosás szó különböző változatait...)

Lássuk, mi árthat a mosogatógépednek!

Forrásunk volt.


Még több otthontipp:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!

Napi 4000 lépést kiválthatunk idős korban a helyes étrenddel

Biztosan hallottuk már, hogy naponta legalább 10 000 lépést kell tennünk a kiegyensúlyozott, egészséges, aktív mindennapokért, ám ezt nem mindig egyszerű elérni – különösen idősebb korban. Most azonban rámutattak arra, hogy egy másik módszerrel kiválthatjuk a testmozgás egy részét.