Őszi vitaminbombák

Megérkeztek az ősz legfinomabb csemegéi, már kapunk diót, szőlőt, almát. S hogy ne csak önmagukban vagy süteményben fogyasszuk őket, próbáljuk ki a sajttálakat!

Nem kétséges, hogy a sajt és a gyümölcsök párosítása ősszel nyer igazán értelmet, amikor rengeteg dióval, szőlővel, ropogós almával tálalhatjuk a kalciumforrásokat. Ha a füge mellett voksolunk, házasítsuk kecskesajttal, így az ízek finom harmóniába olvadnak össze. Szőlővel a camambert, almával a keményebb sajtokat hozhatjuk össze, az ementáli, a cheddar ide tartoznak, de a félkemény típusok is bátran variálhatóak a sajttálakon: gouda, trappista, edami, óvári.

Tankolj fel paradicsomból!

Fűszerezd meg az ételed!

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek