Manapság a legtöbb háztartásban már nemcsak a napraforgó az úr, hanem mellette megjelent egy másik üveg is, ami olívaolajat tartalmaz. Mindkettőt használjuk, bár eltérő intenzitással: ugyanis az ár tekintetében drasztikusan eltér egymástól a két zsiradék. Míg a napraforgóért sűrűn nyúlunk, az olívaolajat csak apránként, vigyázva vetjük be, hogy minél tovább kitartson, ne kelljen belőle folyton-folyvást újat venni. És nem is tesszük rosszul: tényleg nem kell mindent olívával főzni, nézzük, melyek a kivételek!
Nézd meg a galériában az olajhasználati tippeket :
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Ezeket a konyhai tippeket is érdemes megfogadnod: