5 tanács, amitől kevésbé lesz szenvedős az olajban sütés

Bármennyire is isteniek a ropogós bundájú, aranybarna ételek, a foszlós fánkok és más finomságok, amelyek az olajban sütés szüleményei, maga a konyhai folyamat ettől még nem lesz kevésbé utálatos. Éljük túl a dolgot minél kevesebb szenvedéssel, fogadjuk meg az alábbi tanácsokat!

Vannak esetek, amikor tényleg megkerülhetetlen az olajban sütés: például egy hatalmas tálca szalagos farsangi fánk megér ennyi macerát, ahogy a vasárnapi rántotthús-szeletek is olykor-olykor. Ilyenkor megembereljük magunkat, már jó előre rákészülünk az olajban sütés borzalmaira, és, ha tényleg minimális szenvedéssel meg akarjuk úszni az egészet, az alább javasolt lépéseket is megtesszük.

Nézd meg galériánkban, mely lépésektől lesz könnyebb az olajban sütés!

Olajban sült finomságok, amiket feltétlen készíts el:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippeket találsz itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek