Ők a 2. Haas-receptverseny nyertesei!

Véget ért a 2. Haas-receptverseny, végre megismerkedhetsz a nyertesekkel! A beküldött tejszínes-karamellás desszertrecepteket a NoSalty-olvasók és a szakmai zsűri tagjai értékelték.

Ezúton hirdetjük ki az Ed.Haas Hungaria Kft. és a NoSalty közös receptverseny Kedvenc kategória nyertesét! Hunyaddobrai Csaba mesterszakács ismét kiválasztotta a legjobbat, a titulus pedig Emőkét és különleges kreációját, a Sós karamellás fügés tartelettes-et illeti. Nyereménye egy kétszemélyes luxushétvége az ötcsillagos Hilton Budapest Szállodában, melyhez szívből gratulálunk neki!

A mesterszakács az alábbiak alapján hozta meg döntését: „Örömmel tapasztaltam, hogy az előző receptversenyhez hasonlóan, most is számos érdeklődő vetette bele magát a sütésbe és készítette el saját finomságát, így igazán izgalmas volt kiválasztani a számomra legérdekesebb desszertet. A manapság divatos tartalettes-ek (tortácskák) megalkotásában a tejszín és karamell ötletes felhasználását tapasztalhatjuk, ezen túl a két meghatározó íz – édes és sós – kombinálása a modern gasztronómia egyik új iránya, mely előremutató és gondolatébresztő. Az összetevők listáját tanulmányozva extrának mondható hozzávalókkal találkozhatunk, ami az alkotónak a gasztronómia iránti érdeklődését is tükrözi, de minden esetben javasolt helyettesítő elemeket, alternatív megoldásokat is. Így a tortácskák egyszerre válnak akár hétköznapok, akár különleges alkalmak fénypontjává – az utasításokat követve a siker garantált."

"A nyertes ügyelt az összetevők minőségére és mennyiségére: a desszert kevés zsiradékot és cukrot tartalmaz, így napjaink egészségtudatos táplálkozási trendjébe is illeszkedik. A szárított füge édeskés ízének és a tengeri só párosának köszönhetően egy igazán érdekes finomságot kapunk."

A Szerencsés receptnyertese, Theblackcat, aki partnerével 2 felejthetetlen éjszakát tölthet az ötcsillagos Hilton Budapest Szállodában. A további 5 kisorsolt édesség készítője, Giovanna, F-Éva, tortabirodalom, Netta89, Gy.Zsuzsi pedig egy-egy 5 000 Ft értékű Haas Natural ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

A harmadik kategória, Népszerű recept különdíját a legnépszerűbb, legtöbb szavazatot kapott recept feltöltője, Fahéj kapja, az ő nyereménye pedig nem más, mint a NoSalty különdíja, egy Bosch botmixer-szett! A második és a harmadik legtöbb szavazatot kapott sütemény feltöltője Rita1971 és vikki, akik NoSalty-kötényt és Reisenthel bevásárlótáskát nyertek.

A szavazók közül is sorsoltunk! A szerencse Vanillának kedvezett, aki szintén egy Bosch botmixer-szettel lesz gazdagabb, Paprika TV Magazin előfizetést sünike2, vjeanette és manócska2010, Reisenthel bevásárlótáskát barnaszem, metry, zsuzsanna8, Vic84, snowangel, liliom2007, Nitetisz, eper327, Lloret, illetve demeter1988, a NoSalty-kötényt pedig pikoman nyerte! Minden szerencsésnek gratulálunk!

A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek