Odavan Gerendai Károly rendbontó ötletéért a külföldi sajtó

Így menti meg a vírushelyzet miatt létrejött nem mindennapi helyzetet egy Michelin-csillagos étterem.

"Egy magyar étterem „feltalálta a kereket” a közösségi távolságtartás érdekében" – így fogalmaz Gerendai Károly különleges mentő ötletével kapcsolatban a New York Post, amiről egyébként mi is írtunk.

Vacsora óriáskeréken

A Reuters beszámolójának hála a külföldi sajtó sorra kapta fel Gerendai Károly és a Costes étterem nem mindennapi megoldását, amelynek értelmében a Michelin-csillag "elvándorolt" a vendégekhez - erre az igen szürreális időszakra adott megoldásként abszolút covid-biztosan, a fővárosi Budapest Eye óriáskerék kabinjaiban szolgálták fel az elegáns vacsorát a vendégeknek.

Elismerően nyilatkozott és írt a pop-up ötletről a Eater, a Business Insider, a U.S. News, a Fox News, Thrillist, vagy a New York Post is.

Bár az őszi vacsorasorozat már lezárult, de a tervek szerint tavasszal és nyáron folytatják a nem mindennapi kezdeményezést - a legoptimistábbak szerint pedig természetesen ekkorra már a covidhelyzet is rendeződik, illetve a turizmus is helyreáll.

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Címlapfotó.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!