Nyerő páros: csoki és meggy

A meggyszezon közepén kókadoztunk a hőségtől – kinek volt kedve csokival párosítani a frissítő, savanykás szemeket? A ködös novemberben azonban már nyugodtan megtehetjük!

{ GALÉRIA = title:L%C3%BAdl%C3%A1b%20torta%20l%C3%A9p%C3%A9sr%C5%91l%20l%C3%A9p%C3%A9sre, 0,1,2,3,4,5,6,7,8 }

A torta receptjéért kattints ide >>

A csoki és a meggy kombinációja az egyik legnépszerűbb desszert, mióta az édesség- és cukrászipar dübörög. Nem csoda – a fanyar meggy, és a keserédes csokoládé találkozása egyszerűen tökéletes ízeket eredményez! A meggy ráadásul egész évben hozzáférhető – szerencsés esetben házi befőzésű és saját fagyasztású szemek tömkelege várja a felhasználást. Ha pedig nem volt időnk a meggyel bíbelődni, boltban is beszerezhetjük. Készülhet belőle különleges kókuszgolyó, muffin, habos süti, palacsinta, puding, bonbon, lúdláb szelet vagy feketeerdő-torta. Ha kedvet kaptál az alkotáshoz, készíts egy szuper csokis-meggyes desszertet, küldd be a NoSalty-hoz, nevezd be a Haas Natural receptversenyre, és gyűjtsd a szavazatokat!(x)

A verseny eddigi nevezőit itt találod >>

A versennyel kapcsolatban még több infót itt találsz >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk