Nyerj páros belépőt a Gourmet fesztiválra!

Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a Gourmet Fesztivál. Játssz, és nyerd meg a 3 db páros napijegy egyikét!

A Millenárison ismét felsorakoznak majd a legjobb hazai éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői. Míg tavaly a gulyás állt a kínálat középpontjában, idén a rakott krumpli minél változatosabb elkészítése foglalkoztatja majd -a saját fogásaik bemutatása mellett - a séfeket. Szeretnél idén Te is ott lenni? Válaszolj egy kérdésünkre a cikk végén található űrlapon és nyerj páros napijegyet!

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

A Sziget Kft által szervezett Gourmet Fesztiváltól az elmúlt években megszokhattuk már, hogy a legjobbak bemutatására törekszik, legyen az étterem, kézműves finomságok gyártója, cukrászat, borászat, sörfőzde vagy bármi, ami szem s szájnak ingere. Tavaly már 100 kiállító finomságait kóstolhatta meg a több mint 12 000 érdeklődő, idén pedig még ennél is több kiállítót és vendéget várnak a 3 napos rendezvényre.

Gerendai Károly, a rendezvény megálmodója örömmel nyugtázza, hogy a Gourmet ma már azok “zarándokhelye”, akik egy időben és egy helyen szeretnék kipróbálni a hazai gasztronómia élvonalát. “Válogatott, speciális kínálatunk egy helyen mutatja be az ország számos pontján jeleskedő mestereket és külön megtisztelő, hogy sokan közülük csak nálunk vállalnak vendégszereplést” – mondta Gerendai.

A Gourmet – immár második éve – a változatos és többnyire modern kínálat mellett egy-egy hagyományos ételt is fókuszba állít. Míg tavaly a séfek a gulyás tematikáját járták körül, addig idén a rakott krumpli kerül terítékre, a szakácsok elképzelései szerint változatosan újraálmodva.A Gourmet kiállítóinak köre is tovább bővül, ezúttal – túl azon, hogy a szervezők ismét nagyot merítenek az itthoni ízek legjavából – már a nemzetközi konyhák hazai reprezentánsaira is kitekintenek. Ennek keretében bemutatkozási lehetőséget kapnak a hazánkban működő, legjobb külföldi konyhát vivő éttermek, s teret kap a minőségi street food is. A népszerű gasztroszínpadon pedig idén is rengeteg programmal, hazai és külföldi sztárséfek bemutatóival, főző sulival, kóstolókkal várják a nagyérdeműt.

A fesztiválról több információt itt találsz

Kövesd őket a Facebook-on is!

Játssz és nyerj!

Szeretnél páros napi belépőt nyerni az a Gourmet Fesztiválra? Ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésünkre, te lehetsz a 3 szerencsés egyike, aki párjával ingyen vehet részt a rendezvényen! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Találkozz Magyarország mindhárom Michelin-csillagos éttermének séfjével a Gourmet Fesztiválon! Tudd meg, hogy kik ők!

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

Ez a játékunk véget ért! 1-1 páros belépőt nyert:

  • Szabó Eszter
  • Kecskés Vivien
  • Bleszák Erzsébet

Címlapról ajánljuk

További cikkek