"Minden ízében egészség" receptversenyünk lezárult, íme a nyertesek!

Nézd meg ki nyerte a háromnapos villányi kikapcsolódást, és az értékes ajándékcsomagokat, itt jönnek a díjazottak!

Szőlőmagolajat már biztosan használsz, de kékszőlőmagból egy másik nagyon izgalmas termék is készül: a szőlőmag mikroőrlemény. Ez a szuper, számos antioxidánst tartalmazó, ezért egészségmegőrző hatással bíró termék, és eredettársa, a szőlőmagolaj a két főszereplője mostani játékunk. Küldd be a két alapanyag valamelyikének felhasználásával készült receptedet a Bockkal közösen indított „Minden ízében egészség!” receptversenyünkre! és nyerj egy háromnapos kulináris kirándulást a villányi Bock Hotel Ermitage****-ban, ahol a gasztronómia és a wellness egy helyen vár!

Bock Kékszőlőmag termékek

A szőlő és a bor jótékony hatásáról már a Bibliában is olvashatunk, ám a kékszőlőmag belseje még ennél is nagyobb kincset rejt. Polifenol tartalma az egyik legmagasabb a természetben előforduló növények közül, emellett gazdag esszenciális zsírsavakban, illetve számos ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz.A Bock Pince villányi dűlőin termő, ökológiai gazdálkodásból származó kékszőlő biztosítja az alapanyagot a Bock szőlőmagból készülő termékcsaládjához. Sok más „szuperélelmiszerrel” szemben a gluténmentes, laktózmentes és vegán étrendekbe is könnyen beilleszthető Bock Kékszőlőmag Olaj és Mikroőrlemény a konyhában is számtalan módon felhasználható- évszaktól függetlenül. A mikroőrlemény beltartalmi értéke hő hatására sem csökken jelentősen, így palacsinta-, gofri-, sütemény- és kenyérsütéshez is kiváló, de érdemes gyümölcsléhez, tejtermékekhez, desszertkrémekhez vagy müzlihez is keverni. A hidegen sajtolt szőlőmagolaj kellemes íze pedig valódi gasztronómiai élménnyé varázsolja a salátákat és a hidegkonyhai ételeket.A Pécsi Tudományegyetem, valamint a Szent István Egyetem kutatóinak bevonásával kifejlesztett innovatív technológiának köszönhetően a praktikus, rágható étrend-kiegészítő, a Bock Kékszőlőmag és -Bogyóhéj Tabletta kiemelkedően hatékony felszívódást biztosít a kékszőlőmagban található hatóanyagok számára.

Tudj meg még többet a Bock által gyártott kékszőlőmag termékekről itt!

Játssz és nyerj!

Neked is jól jönne egy kis pihenés? Szívesen töltenél Villányban egy csodás hétvégét? Süss-főzz kékszőlőmagolajjal vagy kékszőlőmagőrleménnyel, küldd be saját képpel receptedet a Bock Kékszőlőmaggal indított „Minden ízében egészség!” receptversenyünkbe, és nyerd meg az alábbi ajándékok egyikét!

A játék időtartama: 2019. október 1 – 31. 23:45

A díjak kihirdetésének időpontja: 2019. november 4. 14:00

Így játszhatsz:

Ha még nem tetted meg, regisztrálj a NoSalty.hu oldalán, keresd meg a „Beküldés” menüpontot, és töltsd fel a két alapanyag valamelyikének felhasználásával készült receptedet képpel együtt. A feltöltött receptedet a NoSalty.hu szerkesztői a honlap követelményeinek megfelelően ellenőrzik, jóváhagyják. Ezek után indulhat a játék! A már aktív recepted alatt megjelenik egy kék „Benevezek” gomb. Kattints rá, és nevezd be az új, vagy már korábbi szőlőmag termék felhasználásával készült receptjeid egyikéta Bock Kékszőlőmaggal indított "Minden ízében egészség!" receptversenyünkre,ahol megnyerheted az értékes ajándékok egyikét.

A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot.

Szavazz

A receptekre ITT tudsz szavazni a receptverseny oldalon! A legtöbb szavazatot elérő recept beküldője különdíjunkat, a közönségdíjat kapja!

Díjazottak kiválasztása:

A beküldött szőlőmag termék felhasználásával készült receptjeid közül a Nosalty szerkesztői választják ki az első 3 helyezettet. A játékoldalon legtöbb szavazatot gyűjtő recept nyertese pedig közönségdíjunkat kapja.

Nyeremények:

1. díj: 1 db 3 napos kikapcsolódás a Bock Hotel Ermitage****-ban 2 fő részére + 1 db Bock Kékszőlőmag ajándékcsomag

2. díj: 1 db Bock szakácskönyv + 1 db Bock Kékszőlőmag ajándékcsomag

3. díj: 1 db nagy Bock Kékszőlőmag ajándékcsomag

Közönségdíj: 1 db Nosalty Reggeli Doboz

Tudj meg még többet a Bock által gyártott szőlőmagtermékekről itt!

Receptversenyünk lezárult, íme a díjazottak:

- Közönség díjunkat a legtöbb szavazattal rendelkező recept beküldője kapja:Timcsi 21 Rozmaringos répakrémlevese- Fődíjasunk:Dórcika szakácsunk - Szőlős-mazsolás pizzája- Második díjasunk:A tetovált lány szakácsunk - Mangalicaszűze- Hamadik díjasunk:bacingaddict szakácsunk - Ambrózia receptje

Gratulálunk nekik, nemsokára a megadott e-mailcímükön is értesítjük őket!

Címlapról ajánljuk

További cikkek