Nyerj e-book olvasót karácsonyra!

Az Alcor Bloom egyedisége külsejében rejlik, igényes megjelenésével rabul ejt mindenkit. Játssz, és nyerd meg a limitált kiadású e-book olvasót és az exkluzív tokot!

Ismerd meg az Alcor új, limitált kiadású e-book olvasóját!

A hófehér, kék virágmotívummal díszített házba bújtatott könyvolvasó divatos külcsínt kölcsönöz a kedvenc könyveidnek. Egyszerűen kezelhető, az e-ink-technológiának köszönhetően pedig olvasás közben egyáltalán nem fárasztja a szemet.

Az Alcor Bloom e-book stílusos és izgalmas társ a mindennapokban. Praktikus méretéből adódóan akár egy kisebb női táskákban is könnyedén elfér, így bármikor karnyújtásnyira lehet tőled.

Szeretnéd kipróbálni? Játssz és nyerd meg!

Alcor Bloom – Alakítsd ki személyes könyvtárad

Viseltesre olvasott könyvek, rég kölcsön adott, de vissza nem került kedvencek, állandó könyvjelző-keresgélés? Fedezd fel az Alcor Bloom e-bookban rejlő lehetőségeket, és hozd létre saját, egyénre szabott könyvtáradat, mely mindig a közeledben lehet. A beépített 4GB-os memóriának köszönhetően a legizgalmasabb könyveid mind egy helyen tudhatod, egy meseszép, trendi készülékbe zárva.

A különböző beállítási lehetőségeknek köszönhetően az aktuális igényeidnek megfelelően kezdhetsz neki bármelyik könyvnek. Beállíthatod a tájolást, a betűméretet, rákereshetsz a kedvenc részedre, megadhatod, hányadik oldalra szeretnél ugrani, de akár több könyvjelzőt is elhelyezhetsz egy adott olvasmányom belül. Az automatikus lapozási funkcióval pedig még kényelmesebbé teheted az olvasás élményét.

Tudj meg többet az Alcor Bloom e-book olvasóról!

Praktikus elektronikus eszközök karácsonyra

Játssz és nyerj!

Szeretnél meglepni valakit egy Alcor Bloom e-book olvasóval vagy egy Alcor Zest Q813IS Táblagéppel?

Válaszolj egy kérdésünkre december 14-e éjfélig, hogy tiéd legyen valamelyik szuper eszköz! Sorsolás december 15-én. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A nyertesek, akiket e-mailben értesítünk a részletekről:

Alcor Bloom e-book olvasót nyert: Dóka Tamás

Alcor Zest Q813IS Táblagépet nyert: dr.Stenger Natália

Címlapról ajánljuk

Heti Horoszkóp: ez az az étel, amit végre tanulj meg...

Vannak ételek, melyekről azt hisszük (sokszor jogosan, máskor abszolút nem), hogy mi képetlenek lennénk elkészíteni őket. Meg hogy anyué úgyis sokkal jobb. Vagy hogy ezt apa tudja a legjobban, bográcsban. Pedig az élet rövid, vágj bele! Nézzük, mit ajánl a heti horoszkóp, melyik ételnek veselkedj neki végre!

Nosalty

4 gyakori ok, ami miatt kókadozhatnak a paradicsompalántáid

A paradicsom friss, nyárias ízével majdhogynem minden hobbikertész kertjében vagy éppen balkonján megtalálható. Hálás növény, hiszen viszonylag gyorsan megerősödik, és azután csakúgy ontja a piros kis labdákat. Na, de mi lehet a gond, ha hirtelen hervadásnak indul? Lássuk, milyen okok állhatnak a kókadozó paradicsompalánta hátterében!

Balogh Lilla

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!