A NoSalty lecsója

Az Etyeki Piknik lecsófőző versenyén a NoSalty csapata is megmérettette magát, ízHuszár vezényletével.

Nagyon jól éreztük magunkat a tegnapi lecsófőző versenyen. Mindenki kivette részét a munkából, ami a zsűri eredményhirdetésénél meg is mutatkozott.

A NoSalty csapata az első helyezést nyerte el a legfranciásabb kategóriában. Hamarosan jön a képes beszámoló és természetesen a recept is, hogy Ti is kipróbálhassátok a magyar és francia konyha házasításából született remeket!

Mire a zsűri megérkezett már alig maradt a bográcsban valami

Az Etyeki Piknik szervezői úgy érezték, hogy ki kell venniük a részüket az árvíz elleni harcból, ezért a rendezvényen adományokat gyűjtenek. Az összegyűjtött pénzzel az egyik legkisebb, mindössze 1000 lakosú település, a Győr-Moson-Sopron megyei Nagybajcs árvízvédelmi költségeihez szeretnének hozzájárulni, nekik ajánlják a hétvége összes adományát.Aki teheti nézzen ki ma is az Etyeki Piknikre. A pincesoron megrendezett vásár fantasztikus hangulata kitűnő időtöltés kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A rendezvény barátságos focimeccsel, este pedig koncertekkel zárja majd kapuit.

Lecsóreceptjeinket itt találod >>

Még több információt itt találsz a Nyári Etyeki Piknikről >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Címlapról ajánljuk

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek