Nosalty Adventi Kalendárium – December 20. – Kattints, és nyiss ki egy új ablakot!

Hangolódjunk együtt az ünnepekre! Idén decemberben a Nosalty Adventi Kalendáriumban 24 napon keresztül csoki helyett egy-egy receptet, konyhai ötletet vagy gasztroprogramot találtok majd az oldalunkon. Nyitogassátok velünk az online naptár ablakait, izgalmas és hasznos dolgokat rejtettünk mögéjük!

December huszadikán lepd meg a szomszédokat süteménnyel!

Valószínű, hogy sok háztartásban már beindult a sütögetés az ünnepre, főleg akkor, ha egy egész hadseregnyi családtagnak készítünk rengeteg különböző nyalánkságot. Talán egy kicsit a karácsony utáni maradékhalmok megelőzése végett is, de inkább kedvességből, gondoljunk a szomszédainkra, vigyünk nekik süteményt!

Lepjük meg a szomszédokat süteménnyel

Egy egyszerű gesztus ez, amivel mégis olyan sok boldogságot lehet okozni valakinek, főleg akkor, ha mondjuk egyedül él, vagy ebben a különleges időszakban épp nem tud hazautazni.

Nincs is rosszabb, mint egyedül tölteni az ünnepet, ezért a süteménynél sokkal többet jelent maga a látogatás. Ha igényli a meglátogatott, akár ott is maradhatunk egy kis beszélgetésre vagy egy bögre teára.

A program pedig nem csak a szomszédokra vonatkozik: ha tudunk olyan rokonról vagy ismerősről, aki egyedül tölti a karácsonyt, ugorjunk el hozzá egy kis finomsággal, de akár egy képeslap is megteszi.

Nem kell sok ahhoz, hogy szépnek tegyük valakinek a karácsonyát, a lényeg, hogy tegyünk valamit!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Hangolódj velünk a karácsonyra:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 hiba, amitől leragad és szakad a palacsinta

A palacsinta maga a megtestesült boldogság, kivéve persze akkor, ha nem viselkedik jól a serpenyőben, leragad, szakad, és összességében bosszúságot okoz nekünk. A mai Napi Tipp keretében a rosszalkodás mögött álló okokat vesszük majd sorra.