Nem egy túlgondolt növényről van szó, viszont cserébe a lakás minden helyiségében jól néz ki.
Szakértők szerint a 2020-as slágernövénye nem lesz más, mint a Ficus Audrey. Több szempontból is ideális azoknak, akik igazi növénygyilkosok, ugyanis ez a növény nagyon strapabíró, ide-oda helyezhető a lakás bármelyik pontjára, feldobja a legunalmasabb sarkot is, és alakítható. Hagyhatod, hogy csak nőjön, de vissza is vághatod, formát is adhatsz neki.
A további jó hír, hogy a növény a kevésbé világos helyiségekben is jól érzi magát, arra viszont figyelni kell, hogy ne kerüljön huzatos helyre, illetve szereti, ha a levegőnek magas a páratartalma.
„Helyezd az ujjad a talajba kb. 5-7 cm mélyen. Ha száraz a föld, alaposan öntözd meg a növényt, lehetővé téve, hogy a víz szabadon folyjon az általad fúrt lyukból a csészealjba. Csak arra ügyelj, hogy soha ne álljon víz a kaspóban” – mondta Joyce Mast, a szakértő.
Mindenképp szerezz be egy ilyen növényt, ha szereted követni a trendeket. A nappali mellett, ha tágas az étkeződ, ott szintén remekül fog mutatni. Ha kisebb növényben gondolkozol, a konyha átadópultjára vagy ablakába is kerülhet egy Ficus Audrey.
A növény a minimális törődést is meg fogja hálálni!
Ez a tortácska csak akkor lesz gluténmentes, ha olyan zabpelyhet (vagy zabpehelylisztet) használunk, melynek csomagolásán fel van tüntetve, hogy "gluténmentes".
Sokan meg sem mozdulnak a kedvenc fitneszapplikációjuk nélkül. Most viszont úgy tűnik, nem is annyira hasznosak, mint gondoltuk – különösen akkor, ha a motivációról van szó.
A kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Karácsony táján minden akció duplán számít, ilyenkor ugyanis hatványozódnak a kiadásaink. Ezt meglovagolva a boltok, diszkontláncok hatalmas leárazásokkal várják a vevőket. Ezúttal az ALDI trappistaakciójára figyeltünk fel.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...