Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nem hiszed el: ő lesz 2020 slágernövénye

Nem egy túlgondolt növényről van szó, viszont cserébe a lakás minden helyiségében jól néz ki.   
Szakértők szerint a 2020-as slágernövénye nem lesz más, mint a Ficus Audrey. Több szempontból is ideális azoknak, akik igazi növénygyilkosok, ugyanis ez a növény nagyon strapabíró, ide-oda helyezhető a lakás bármelyik pontjára, feldobja a legunalmasabb sarkot is, és alakítható. Hagyhatod, hogy csak nőjön, de vissza is vághatod, formát is adhatsz neki.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiff Mueller (@hellorefuge) által megosztott bejegyzés,

 
A további jó hír, hogy a növény a kevésbé világos helyiségekben is jól érzi magát, arra viszont figyelni kell, hogy ne kerüljön huzatos helyre, illetve szereti, ha a levegőnek magas a páratartalma. 
 
 
„Helyezd az ujjad a talajba kb. 5-7 cm mélyen. Ha száraz a föld, alaposan öntözd meg a növényt, lehetővé téve, hogy a víz szabadon folyjon az általad fúrt lyukból a csészealjba. Csak arra ügyelj, hogy soha ne álljon víz a kaspóban” – mondta Joyce Mast, a szakértő.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cube House Jungle (@cubehousejungle) által megosztott bejegyzés,

 
Mindenképp szerezz be egy ilyen növényt, ha szereted követni a trendeket. A nappali mellett, ha tágas az étkeződ, ott szintén remekül fog mutatni. Ha kisebb növényben gondolkozol, a konyha átadópultjára vagy ablakába is kerülhet egy Ficus Audrey.

A növény a minimális törődést is meg fogja hálálni! 
 
 

Ez is érdekelhet:

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!