Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Apró étkezőrészek kis lakásokba - FOTÓK!

Szeretnéd, ha egy kis étkező is helyet kapna a parányi otthonodban, de nem tudod, hogy valósítsd meg? Szuper ötleteket hoztunk!

A pici lakás praktikus berendezése gyakorlatilag örök dilemma, hát még akkor, ha egy étkezőnek is szeretnénk helyet szorítani. Nincs lehetetlen küldetés, a legkisebb sarkot is átalakíthatod trendi, mini étkezővé. Szuper ötleteket hoztunk!

1. Összecsukható étkezőasztal

Ha valóban kevés hely áll a rendelkezésedre, akkor se keseredj el. Szerezz be egy összecsukható étkezőasztalt, ami kis helyen is elfér.

2. Dobd fel az étkezősarkot

Könnyen előfordulhat, hogy nem jut hely egy különálló, tágas étkezőnek. Ilyen esetben dolgozz azzal, ami van: dobd fel az aprócska étkezősarkot színes székekkel, kiegészítőkkel, tedd otthonossá, amennyire csak lehet. Hidd el, a barátságos kis sarok mindenki kedvence lesz!

3. Székek helyett padok

A padok nagyon praktikusak a kis helyiségekbe is, hiszen használat után be lehet tolni őket az asztal alá, így igazán helytakarékosak is.

4. Minimalizmus a tetőfokon

Előfordulhat azonban, hogy a lakás annyira pici, hogy egy apró étkezősarokra sem futja. Semmi baj, hidald át a problémát egy étkezőpulttal.

5. Étkező a folyosón

Egyáltalán nincs hely a konyhában? Nem baj, ha az étkező nem a konyha közelében van kialakítva. Helyezd oda, ahol épp van helyed. Jól fog mutatni!

Ezeket olvastad már?

via Hello!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!