Nehéz út vezetett a gyermekáldásig Debreczeni Zitának és Gianninak – őszintén beszéltek a megpróbáltatásaikról

A sztárpár megható és nyers őszinteséggel nyilatkozott kisfiúk fogantatásáról.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni februárban jelentették be, hogy hamarosan szülők lesznek. A sztárpár nem titkolta, nagyon vágytak már a babára, de arról mostanáig nem beszéltek, milyen küzdelmes utat jártak be, mire megfogant első gyermekük.

Nemrég a Nők Lapjának adott interjújukban elárulták, hogy mivel Zita a menstruációja idején mindig nagyon rosszul volt, hányt, és el is ájult, felmerült az endometriózis gyanúja, ezért elment egy teljes kivizsgálásra, ami után az orvos azt mondta, minden rendben van, próbálkozzanak. Ennek ellenére mégsem fogant meg a baba.

Gianni és Zita az esküvő előtt már hatszor is próbálkoztak a beültetéssel, mégsem jött össze nekik. A lagzi után ezért úgy döntöttek, hogy keresnek egy olyan nőgyógyászt, aki meddősséggel is foglalkozik. Kiderült, hogy Zitának olyan a méhsövénye, mintha össze lenne nőve.

„Ha összejött volna a baba, akkor sem fért volna el. Elkerülhetetlen volt a laparoszkópiás műtét, melynek során bebizonyosodott, hogy endometriózisom van, illetve méhletapadásom, egy polipom, két miómám és három cisztám, a legnagyobb alma nagyságú” – mesélte Zita.

Segíteni akarnak másokon

„Ezt az egészet azért meséljük most el, mert nagyon sokan kérdezik, nekünk, mi segített. Valamelyik nap kaptam egy üzenetet: „Zita, a harmadik lombikom sem sikerült, kérlek, mondj valami biztatót!" És akkor én, aki végtelenül zárkózott vagyok, megírom egy idegennek, hogy nekem a tizedik sikerült.”

Gianni azt is hozzáteszi, ami velük történt, az nem szégyen és nem gyengeség. „Sok erő kellett hozzá, igazi családerő. A mi kapcsolatunkat még jobban megerősítette. És szeretnénk valahogy erőt adni másoknak, hogy tartsanak ki, adjanak maguknak időt. Nekünk a tizedik lombikot kellett kivárnunk.”

Zita elárulta, hogy bár már a harmadik trimeszterben jár, akkor fog igazán megnyugodni, amikor végre a kezében tartja a kisfiát.

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

Mutatjuk a legfinomabb rántott húst kínáló éttermeket

Lehet bundásnak vagy rántottnak nevezni, ehetjük papírtálcáról vagy tányérról, de egy biztos, hogy az egyik legnagyobb kedvencünk a rántott hús. Éppen ezért a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz idén külön figyelmet szentelt ennek a fogásnak, és toplistát készített a legjobb rántott húst kínáló helyekről.

Nosalty

További cikkek