8 zamatos, zöldfűszeres húsétel a nyárra

Mennyei húsok, változatos ízű zöldfűszerek és némi olaj. Mindössze ezekre az alapanyagokra és az alábbi csodás receptekre van szükséged, hogy igazi nyári fogásokat készíthess. (x)

  1. 1.

    Fűszeres csirke-fajitas

  2. 2.

    Jerk csirkecombok

  3. 3.

    Fűszeres-ropogós csirkeszárnyak

  4. 4.

    Görög saláta citromos-oregánós csirkemellel

  5. 5.

    Nagyon szaftos bakonyi húsgolyók

  6. 6.

    Milánói sertésborda A'la Bella konyhájából

  7. 7.

    Ujjszopogatós csirkeszárnyak

  8. 8.

    Buffalo chicken wings

Dobd fel a grillszezont a Vénusz fűszerolajokkal!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek