8 zamatos, zöldfűszeres húsétel a nyárra

Mennyei húsok, változatos ízű zöldfűszerek és némi olaj. Mindössze ezekre az alapanyagokra és az alábbi csodás receptekre van szükséged, hogy igazi nyári fogásokat készíthess. (x)

  1. 1.

    Fűszeres csirke-fajitas

  2. 2.

    Jerk csirkecombok

  3. 3.

    Fűszeres-ropogós csirkeszárnyak

  4. 4.

    Görög saláta citromos-oregánós csirkemellel

  5. 5.

    Nagyon szaftos bakonyi húsgolyók

  6. 6.

    Milánói sertésborda A'la Bella konyhájából

  7. 7.

    Ujjszopogatós csirkeszárnyak

  8. 8.

    Buffalo chicken wings

Dobd fel a grillszezont a Vénusz fűszerolajokkal!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.

Gibanica, a százrét hajtott rétestészta, mely sósan és édesen is...

Rétes a Balkánról, mely rác, délszláv, avagy szerb származású, és létrejöttébe biztosan beleszólt a török hódoltság is. Az ő baklavájukba magok kerülnek, leggyakrabban pisztácia és dió, de mindenféle új változata létezik már. A gibanica viszont túrótöltelékkel sül, nézzük, a mi receptünk miben más!