Egy csepp szósz sem marad a konzervben, ha így nyitod ki

Ha már unjátok, hogy mindig a konzervben marad a szósz fele, akkor a mai Napi Tippünk nektek lett kitalálva!

A TikTok az utóbbi években a gyors és egyszerű receptötleteket kereső ínyencek egyik legfőbb forrásává vált. Nem is csoda, hiszen végtelen mennyiségű trükk és tipp található itt. A minap pont a mobilon görgetve bukkantunk rá egy nagyon ötletes konzervnyitási technikára, amit szerettünk volna veletek is megosztani! Mutatjuk is!

@xxiamkristinxx Tomato paste hack #didyouknow #cookinghack #tiktokhack #lifehack #lifehacks #hack #kitchenhack #todayyearsold #learnontiktok ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Nyisd ki mindkét oldalát a konzervnek

A fenti felvételen látható szenzációs trükk bemutatója a @xxiamkristinxx nevű TikTok-felhasználó, akinek 20 másodperces videóját már több mint 300-an lájkolták. De valószínű, hogy ez a szám nőni fog, amint még több ember látja a tippet.

A Kristin nevű hölgy tehát a nyitó segítségével mindkét oldalát kinyitja a konzervnek, majd az egyik konzervtetővel kinyomja a szószt.

Fontos, hogy az utóbbi lépésnél nagyon körültekintően járjatok el, nehogy megsértsétek a kezeteket. Akár egy kanalat is használhattok a konzervtető mozgatására. Szerintünk sokkal praktikusabb ez a trükk, mint mondjuk vízzel kilötykölni a konzervből a szószt, hiszen így nem lesz felhígítva.

Ti kipróbálnátok?

Forrásunk volt.


Még több konyhai tipp vár rád:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...