Az egyszerű trükk, amivel mindig szárazon veheted ki a mosogatógépből az edényeket

Ha téged is felbosszantott már, hogy vizesek az edények, amikor vége a mosogatógép programjának, ezért nem tudsz rögtön kipakolni, akkor mutatjuk, mi a megoldás.

A mosogatógép rettenetesen jól jön egy háztartásban, hiszen rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg vele. Van azonban a mosogatógépnek egy nagyon rossz tulajdonsága: amikor befejeződik a mosás, és kinyitjuk a gép ajtaját, az edények legtöbbször vizesen kerülnek elő. Persze van rá két megoldás is: az egyik, hogy kinyitjuk a gép ajtaját, és megvárjuk, amíg megszáradnak, ami valljuk be, nem kevés idő, a másik, hogy eltörölgetjük őket.

Az egyszerű trükk, amivel mindig szárazon veheted ki a mosogatógépből az edényeket

Szerencsére egy Babs nevű felhasználó megosztotta megoldását erre a problémára. A nyolc unokával rendelkező nagyi TikTok-videójában egy pofonegyszerű trükköt mutatott a mosogatógépben lévő nedves edényekre.

A nagymama azt mondja, amikor lejár a program, nyissuk ki a mosogatógépet, terítsünk egy konyharuhát az ajtóra, majd kattanásig csukjuk be. Várjunk öt percet, amig a konyharuha magábaszívja a nedvességet, és kész is vagyunk, az edények megszáradtak.

@brunchwithbabs

Life Changing Dishwasher Hack ##tutorials ##kitchenhacks ##parentsoftiktok ##dishwasherhack

♬ original sound - Babs aka Nonna

A videó alatti kommentekből kiderült, hogy nagyon sokaknál bevált ez a trükk, azonban akadtak olyanok is, akiknek egyáltalán nem működött. Egy biztos: egy próbát megér, hiszen egészen sok időt nyerhetünk vele.


Még több mosogatógép:

Forrásunk volt.

Címlapról ajánljuk

4 budapesti étterem, amit külföldi barátoknak is bátran ajánlunk

Mindig fogós kérdés, hova kalauzoljuk el régóta külhonban élő rokonainkat, Magyarországra látogató barátainkat. Ilyenkor a legokosabb nem egy olasz trattoriába vagy sushizóba vinni őket, hiszen mi másra is volnának kíváncsiak, mint arra a konyhára, ami csak itt érhető el, és rólunk, magyarokról mesél... De miért is olyan nehéz ügy ez?

Nosalty

További cikkek

Te tudtad, hogy ez a különbség a lángolt és füstölt...

Kolbászt a világ minden táján esznek, de a magyarok által kedvelt, pirospaprikával és fokhagymával, különböző fűszerekkel készülő változatok csak a mi térségünkben elterjedtek igazán, attól függetlenül, hogy sok országban rajonganak értük. De mi a különbség a boltokban leggyakrabban kapható lángolt és füstölt kolbász között?