Mit főzzek ma? Tartalmas receptek, melyekkel mindenki jóllakik

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma krumplilevest hoztunk tésztában sült vagdalttal és kuglóffal.

LEVES

Tejfölös krumplileves kolbásszal

Recept itt!

Még több krumplileves itt!

FŐÉTEL

Tésztában sült sertésvagdalt

Recept itt!

Még több tésztában sült hús itt!

DESSZERT

Díszes tojáslikőrös kuglóf

Recept itt!

Még több különleges kuglóf itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek