Mit főzzek ma? Sütőtökleves, sült csirkecomb és császármorzsa várnak

Igazi melengető "comfort food"-okat hoztunk mára, amelyektől anyu konyhájában érezheted magad: almás sütőtökkrémleves az első fogás, zöldségekkel sült csirkecomb a második, és császármorzsa a harmadik.

Mai napi ajánlatunk nem mást tartogat, mint a szezon kedvencét, sütőtökkrémlevest, amibe chili és alma is került. Utána sütőben sült zöldséges csirkecombok következnek, majd baracklekváros császármorzsa zárja a sort.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsételért katt ide!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek