Mit főzzek ma? Sonkás galuskás leves, csőben sült karfiol és gyümölcsös palacsinta laktat

Nem lehet csalódni a mai menüben: zöldséges leves készül egy érdekes galuskával, csőben sült karfiol sok-sok mozzarellával és palacsinta bodzás-limeos töltelékkel.

Minden benne van ebben az ebédben, amire csak egy nyári napon szükségünk lehet. Van itt gazdag zöldségleves sonkás galuskával, nyúlós sajttal sütött karfiol és izgalmas bodzás palacsinta is.

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több csőben sült étel itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsös palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk