Mit főzzek ma? Magyaros karfiolleves, zöldborsófőzelék, és amerikai palacsinta készüljön

A Húsbavágó! kampányunk még mindig dübörög, épp ezért péntekre is húsmentes, de mégis csodásan színes és laktató menüvel készültünk nektek. A karfiollevest zöldborsófőzelék követi, desszertként pedig tornyos amerikai palacsintát hoztunk.

Pénteken sem hagyunk titeket húsmentes menü nélkül. Zárjuk a hétköznapokat magyaros karfiollevessel, vegán zöldborsófőzelékkel, és pihe-puha amerikai palacsintákkal, melyekre szezonális gyümölcsöt javaslunk, a plusz ízélvezetért.

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldborsófózelék itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?