Mit főzzek ma? Finom borsóleves, retró strandos lángos és vegán, csokis brownie a menü

A mai menü igazi klasszikus kedvencekből áll! Elsőként egy gazdag borsóleves, utána egy retró sajtos-tejfölös lángos, majd egy mámorító brownie érkezik.

Mára is készültünk ám nektek! A levesünk egy gazdag borsóleves, főételnek egy retró sajtos-tejfölös lángos érkezik, végül pedig egy fantaszikus ízvilágú brownie.

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több lángos itt!

DESSZERT

Még több brownie itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek