Mit főzzek ma? Finom borsóleves, retró strandos lángos és vegán,...
A mai menü igazi klasszikus kedvencekből áll! Elsőként egy gazdag borsóleves, utána egy retró sajtos-tejfölös lángos, majd egy mámorító brownie érkezik.
NosaltyA mai menü igazi klasszikus kedvencekből áll! Elsőként egy gazdag borsóleves, utána egy retró sajtos-tejfölös lángos, majd egy mámorító brownie érkezik.
NosaltyTavaszi ízekkel robbant a mai menü, hogy biztosan ne kelljen unalmas fogásokat ennünk. A levesbe cukkini és aromás kapor kerül, a tojásos nokedlit spenóttal spékeljük, a desszertként bemutatkozó brownie-ba pedig édesburgonya költözik.
NosaltyAz új év mindig új kezdetet jelent. Ilyenkor érdemes különféle célkitűzéseket megfogalmazni, belevágni néhány halogatott vagy éppen most aktuálissá váló feladatba, nagyobb hangsúlyt fektetni az egészséges étrendre, és ezzel együtt megvalósítani a már tervezett életmódváltást. (x)
HirdetésA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
Karácsony táján minden akció duplán számít, ilyenkor ugyanis hatványozódnak a kiadásaink. Ezt meglovagolva a boltok, diszkontláncok hatalmas leárazásokkal várják a vevőket. Ezúttal az ALDI trappistaakciójára figyeltünk fel.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...