Mit főzzek ma? Cukkinikrémleves, diós bundában sült hal és citromos-rozmaringos pite vár

A vasárnapi menü összeállítása a könnyed, de tartalmas ízek jegyében készült. Bazsalikomos cukkinikrémleves után diós bundában sült hal, majd frissítő citromos-rozmarinogos pite varázsol el.

Visszatért a nagy meleg, ehhez passzoló könnyed fogásokat hoztunk nektek, tele színes zöldséggel és egy igazán hűsítő citromos édességgel.

LEVES

Még több zöldséglevesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több sült hal itt!

DESSZERT

Még több citromos pite itt!

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?