Mit főzzek ma? Csülkös bableves, házi kenyér és puha almafánk készüljön

Lássunk neki a pazar mai menünek is! A majorannás bableveshez házi kenyér dukál, a gazdag leves főételnek is elfér, sőt, így elfér még az asztalon desszertnek az almafánk is!

Mai menünk annyira laktató, hála a bablevesnek, hogy a ropogós, friss házi kenyeret süttetjük meg hozzá veletek, desszertnek pedig egy könnyed, almás közönségkedvencet hoztunk.

LEVES

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Még több kenyér itt!

DESSZERT

Még több almafánk itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek