Mit főzzek ma? Borsókrémleves, resztelt máj és rebarbarás galette laktat

Májusi napra májusi menü jut: borsókrémleves, resztelt máj és rebarbarás pite a kínálat.

Használjuk ki a tavasz adta lehetőségeket, főzzünk csupa isteni fogást a szezon kincseivel. Készüljön selymes borsókrémleves, vörösboros resztelt máj és rebarbarás galette.

LEVES

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több resztelt máj itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsös pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Címlapról ajánljuk

6 tipp a tényleg finom töltött padlizsánhoz

Sokan ódzkodnak a különböző töltött zöldségektől, így a töltött padlizsántól is, amely averziónak gyakran egy negatív múltbéli élmény adja az alapját – nézzünk hát most pár trükköt, ami a jövőben segít majd kikövezni az utat a fogás megkedvelése felé.

Lakos Benedek