Minden, amit érdemes RÁNTVA enni - mert sajnos jó magyarként függünk a panírtól

Ez a cikk a Nagy Bűnözés oltárán született. Úgy döntöttünk, nem bírjuk ki panír nélkül, és újra ráeszméltünk, hogy mi, magyarok mindent bebundázunk. Bizonyítékok következnek.

Tudjuk, hogy nem csak mi vagyunk panírmán nemzet, de akkor is kijelenthetjük, hogy a magyar háztartások és étlapok igen bőkezűen alkalmazzák ezt a konyhai technológiát. Tény, hogy idejétmúlt, tény, hogy egészségtelen, hiszen a bő olajban sült liszt-tojás-zsemlemorzsa nem annyira rost- és vitamingazdag vagy kalóriamentes, mint kéne, de az iskoláját, ha annyira jó.

via GIPHY

A panír az, amit MINDENKI szeret, amitől még egy semmilyen tök is ehetővé válik egy gyerek számára, és amitől az önmagában is tökéletes hortobágyi palacsinta is eljut a Nirvánáig.

Ellenállhatatlan, ez egy axióma, visszafordíthatatlan, örök igazság, és ezen egy trendi egészségtudatos diéta sem fog tudni változtatni.

HÚSOK:

Mert hát ki szerint jobb egy natúr csirkemell szárazan és íztelenül, mint tocsogó panírban? Ahw.

Ezeket olvastad már?

HALAK:

Egy jó bundázott pontypatkó karácsonykor, tartárral, nyilván, és mindenki boldog.

{ KEPDOBOZ = 1, 3}

{ KDKEP = 227346, kép_útvonal }{ KDKEP = 205954, kép_útvonal }
{ KDKEP = 27640, kép_útvonal }
{ KDKEP = 56658, kép_útvonal }

ZÖLDSÉGEK:

Hát nehogy már meghagyjuk őket tök egészségesen: cukkini, patisszon, gomba, hagyma, karfiol, van itt minden, ami bundát kaphat.

{ KEPDOBOZ = 1, 3}

{ KDKEP = 56298, kép_útvonal }{ KDKEP = 261466, kép_útvonal }
{ KDKEP = 107197, kép_útvonal }
{ KDKEP = 1571, kép_útvonal }

GYÜMÖLCSÖK:

Mert hát ha már lúd, legyen kövér. Banán, szilva, barack, alma.

{ KEPDOBOZ = 1, 3}
{ KDKEP = 2046, kép_útvonal }{ KDKEP = 1715, kép_útvonal }
{ KDKEP = 109425, kép_útvonal }
{ KDKEP = 25111, kép_útvonal }

PALACSINTA:

Ez már a gyönyör felé vezető út első lépcsőfoka: leginkább sós, és sokszor maga a hortobágyi az, ami panírköntöst kap, de akár édes is lehet!

Ezeket olvastad már?

SAJT:

A rántott sajt a legtöbb magyar vendéglő étlapján még ma is a vegák megmentője.

Ezeket olvastad már?

MINDEN MÁS:

Tejbegríz, töltött káposzta (!), avokádó, te jó ég!

Ezeket olvastad már?

ééééééééééééééééés a RÁNTOTT PÁRIZSI! Legjobb főzelékfeltét ever:

Kell még mondanunk bármit is? Szánkban érezzük az áltisis menzát.

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...