A McDonald's vegán fagyikkal rukkolt elő

Két szuper vegán fagylaltverziót tesztel a McDonald's, egyelőre azonban csak néhány üzletükben kóstolhatjuk meg őket.

A McDonald's jelenleg két új vegán fagylaltot, a Choco és Strawberry Scoopot is teszteli, azonban egyelőre csak az egyesült királyságbeli éttermeikben kóstolhatóak. Egyébként ott is csak néhány gyorsétteremben kaphatóak, tesztjelleggel, bár könnyen elképzelhető, hamarosan minden McDonald's-ban elérhető lesz a két új fagyi, mert nagyon jók a vásárlói visszajelzések.

Az egyik vásárló Redditen azt írta, hogy a fagyi a hagyományos ízeket hozza a megszokott krémességgel. Egy másik felhasználó pedig azt jegyezte meg, hogy nagyon meglepte, mikor meglátta ezt a terméket az étlapon.

Ő a csokoládés változatot próbálta ki, melynek olyan íze volt, mint egy hideg csokihabnak, de nagyon finom volt.

Mint kiderült ezek a hideg finomságok nem a fagylaltgépből érkeznek, hanem kis tégelyben. A Choco Scoop és az Strawberry Scoop tesztüzeme várhatóan szeptember 3-án ér véget. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!