Már tudható, hogyan alakul a SPAR nyitvatartása karácsonykor

Már kevesebb, mint egy hónap van hátra karácsonyig, így lassan érdemes tisztában lennünk azzal, hogyan alakul az üzletek és az online boltok nyitvatartása az ünnepek alatt.

Mint minden üzletnek, a SPAR-csoport üzleteinek is alkalmazkodnia kell a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzethez. A SPAR üzletek annak érdekében, hogy a vállalat munkatársai időben hazaérjenek, december 24-én 12 órakor zárnak, december 31-én pedig 14, illetve 16 óráig várják majd a vásárlókat - írja a Startlap.hu. A SPAR online shopjának kiszállítási rendje az adventi hétvégéken és az ünnepnapokon a következőképpen alakul majd:

  • Meghosszabbított szombati kiszállítás, 08:00-23:30-ig a következő napokon lesz elérhető: 12.05., 12.12., 12.19.
  • Vasárnapi kiszállítás 10:00-18:00-ig a következő napokon lesz elérhető: 12.06., 12.13., 12.20. Ugyanezeken a napokon áruházi átvétel is lehetséges 10:00-16:00 között.
  • 12.24-én, 12.25-én, 12.26-án és 12.27-én a kiszállítás és az áruházi átvétel nem elérhető.  
  • 12.31-én 08:00-16:00 óra között elérhető lesz a kiszállítás és az áruházi átvétel is.

A koronavírus világjárvány a SPAR-csoport számára is feszített munkatempót követel az ünnepi időszakban, amely jelentős terhet ró a munkatársainkra. Ennek ellenére üzletláncunk a karácsonyi időszakban is mindent megtesz annak érdekében, hogy vásárlóit az üzletekben és az online shopon keresztül is a megszokott minőségben szolgálja ki” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

11 egyszerű, BURGONYÁS étel – ebédötletek, ha ihlet nélkül maradtál

Krumpliimádatunk a sírig tart, ez már biztos, és ne hidd, hogy néha-néha nem fér bele akár egy fogyókúrás étrendbe is. Attól függ, hogy készíted el - olaj helyett süsd sütőben, tejföl helyett rakj rá fűszereket, joghurtot, és egyél hozzá mindig friss zöldséget is! Mutatunk pár változatot burgonyára, van köztük egészségesebb és bűnösebb típus is...