Kiderült, hogy változik a Lidl, az Aldi, az Auchan és a Spar nyitvatartása

A legnépszerűbb szupermarketek már módosították is nyitvatartási idejüket a legújabb rendelkezések és korlátozások értelmében.

Kedd éjféltől léptek életbe a kormány által elrendelt legfrissebb korlátozások, melyek értelmében este 8 óra és reggel 5 óra között kijárási korlátozás lép életbe minimum 30 napig. Az újonnan hatályba lépett szabályok szerint a boltoknak legkésőbb 19 órakor be kell zárniuk, így az olyan országszerte ismert szupermarketek és áruházak, mint az Auchan, a Spar, a Lidl vagy az Aldi gyors választ kellett, hogy adjanak nyitvatartási idejük módosulásairól.

Az Aldi üzletei hétfőtől - szombatig reggel 7-től 19.00-ig várják a vásárlókat, vasárnap viszont egy órával hamarabb, 18.00-kor zárnak.

Kedves Vásárlóink‼️ Az új rendelet értelmében üzleteink nyitvatartási is módosul. Mostantól hétfőtől - szombatig 7 és 19...

Közzétette: ALDI Magyarország – 2020. november 10., kedd

Az új korlátozások értelmében az Auchan áruházak a hét minden napján 6-19 óra között, míg benzinkútjaik a hét minden napján 6-20 óra között tartanak nyitva, kivételt képeznek ez alól az önkiszolgáló benzinkutak, amelyek továbbra is 0-24 órában elérhetőek.

A Lidl üzletei hétfőtől szombatig este 19.00-ig tartanak nyitva, vasárnap pedig változatlan nyitvatartással várják a vásárlókat.

,,A SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR market és SPAR partner áruházaink legkésőbb 19 órakor bezárnak. Azon boltjaink esetében, melyek 19 óra előtt zártak a korábbiakban, nincs változás" - olvasható a tájékoztatás az áruházlánc hivatalos oldalán.

A Tesco, CBA és Coop üzletek nyitvatartási idejéről még nem érkezett információ.

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek