Kiderült, melyik magyaros étel a csillagjegyed abszolút kedvence

Paprikás krumpli, rántott hús, tojásos nokedli vagy Jókai bableves? És a sort még folytathatnánk. Minden csillagjegynek érkezik a legnagyobb magyaros kedvence!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A magyaros ételek talán legnagyobb ásza, amit mindenki imád, igaz, kedves halak?

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Egy masszív adag gulyásleves felér két főétellel. Elő a tányérokkal, vízöntők!

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Az egyik legprofibb recept (és köret), ami a marhapörkölteket illeti. A bakok örömére:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Egészen olcsó, laktató menzás kedvenc a kedves nyilasoknak:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A bablevesek csimborasszója a skorpióknak készült:

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Paprikás csirke, csirkepaprikás, csirkepörkölt...soook nokedlivel, a mérlegeknek (is)!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Egyáltalán nem csak az ünnepekre ajánlott étek, a paprikás hal és a pazar túrós köret tökéletes párosa, a szüzeknek:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Nincs semmi hús benne, mégis imádjuk, és nem csak nyáron! Az oroszlánok gyengéje:

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A recept, ami mindenkit a családra, a nagyira, anyura, a gyerekkorra emlékeztet, most a rákoknak érkezik:

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Az étel, amit a húsevő emberiség örökre szívébe zárt. Az ikrek is.

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Apró húsdarabok a szaftos káposzta ölelésében, tökéletes bikaebéd.

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Masszív, olajos, hizlal, de ellenállni képtelenség neki. Ugye, kosok?

Címlapról ajánljuk

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi tiramisu a boltinál

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.

Lakos Benedek

További cikkek