Magnumból ilyen még nem készült - folyik a nyálunk

Ha szeretitek a magnumot, semmiképp se nézzétek meg ezt a videót. 

Már nálunk is kapható a thai csavart fagyi, ami egy szuper rolniba tekert jégkrém megannyi ízesítésben - ezúttal MAGNUMOSBAN. A híres jégkrémet felöntik tejszínnel, millió szilánkra aprítják speciális lapátjukkal, egy masszává keverik az egészet, majd kilapítják, és az alulról hűtött fémlapon felgöngyölik szuperfinom jégkrémtekerccsé!

NA most ezt látni, hallani a roppanó csokiréteg hangját és végignézni, hogyan készül belőle egy még extrább fagyifajta, hát...NÉZD MEG:

Receptajánló:

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!