Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

LIDL termékvisszahívás: ha vettél ebből a paradicsomból, ne edd meg!

Baj van a paradicsomokkal a Lidl háza táján – két nap szállítmánya érintett a lédig fürtös paradicsomokból, a szállító elnézést kért.

Ha lédig fürtös paradicsomot vettél a Lidl-ben 2020. január 8. és január 10. között, vidd vissza, mert veszélyes lehet – akár blokk nélkül is visszatérítik az árát!

A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Hódkertész Kft. elővigyázatosságból visszahívja a fent említett lédig fürtös paradicsomokat, miután a Lidl saját minőségellenőrzési vizsgálatai során határérték feletti érésszabályozó szermaradványt mutatott ki bennük.

„Kérjük Vásárlóinkat, amennyiben a fenti termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármely üzletünkbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – természetesen visszatérítjük. A termékvisszahívás kizárólag a 2020.01.08. és 2020.01.10. közötti időszakban értékesített lédig kiszerelésű Fürtösparadicsom termékünket érinti. A Lidl által forgalmazott más paradicsomra és más zöldség-gyümölcs termékre a visszahívás nem vonatkozik” – írja a Lidl.

A Hódkertész Kft. elnézést kér a kellemetlenségért.


Ezeket láttad?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!