Legyél ott a RED 2. vetítésén!

Pörögnek az akciók, repkednek a poénok: a szuper csapat nem is lehetne jobb formában. Játssz velünk és nyerj páros belépőt a RED 2. budapesti vetítésére!

Játssz és nyerj!

A legjobbak sosem pihennek. Mit nekik fegyveres túlerő vagy nukleáris fenyegetés, amikor meg kell menteni a világot. Ha szeretted a RED 1. részét vagy az akciófilmek szerelmese vagy, ott a helyed a RED 2. budapesti vetítésén is! Válaszolj kérdésünkre és izgulj velünk a szuper csapatért! Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones neve a garancia arra, hogy egy igazán akciódús mozizásban lesz részed!

A film előzetesét itt találod >>

Ha te is szeretnéd elsők között látni a RED 2-t a pároddal vagy a legjobb barátnőddel, nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésünkre! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A mozizáshoz jár egy kis csoki!

Csokifüggő vagy? A NoSalty Webshopban kapható „kirakós" csokitábla forma segítségével bármilyen mintát kreálhatsz, akár a kedvenc filmed címét is csokiba öntheted. Jól megnézted a termék leírását? Érdemes elolvasni a termékjellemzőket, hiszen ez lehet a belépő a RED 2. vetítésére! Válaszolj helyesen kérdésünkre és nyerd meg az 50 db páros jegy egyikét!

A NoSalty Webshop szuper termékei közül itt válogathatsz >>

A helyes megfejtéshez itt találsz segítséget >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek